söndag 15 juli 2012

Sommarlov

Nu är det sommarlov - på riktigt! Både för kidsen och för oss vuxna! Vi har ju nu under några veckor hyrt häst, eller ja,.. inte vi, men vår äldsta dotter Bella. Jag tror hon har minnen för livet, de verkar ha haft så roligt under tiden. De var 8 tjejer i samma stall som hyrt häst från ridskolan. De har ridit, tältat vid stallet, fikat, gjort uteritter och sovit på höskullen. Alla tjejer i samma ålder - vilken fnittrig sommarlovsdröm!


Lillasyster har hunnit fylla 10 år. Hon fick en one-pice som hon bor i numera om kvällarna. Och så snor hon syrrans tidning Min Häst.
Storasyster Bella var snäll när lillasyster Thelma fyllde år. Då fick hon låna hästen och fick en privatlektion av storasyster. Gissa om de hade roligt! Och det värmer ett mammahjärta att se att de har så roligt tillsammans och kommer så bra överens. För det mesta är det så, men inte alltid såklart... Annars vore väl konstigt?

Nu har så äntligen maken fått semester också. En extra bonusvecka som vi inte visste om när sommaren började. Hans snälla chef (han själv - ha ha!) sa att det var ok! Och nu passar vi på att njuta av Amaronevinet vi fick av goda vänner för några veckor sedan. De goda vännerna njuter förresten själva så det räcker, på Cypern. Vi har fått rapporter om sol och blåa vatten... Eftersom sommaren i Svedala inte riktigt visar sig från sin bästa sida, enligt mitt tycke, så längtar vi mer än någonsin efter vår kommande resa. Snart, snart.........

Men under tiden får vi njuta av lata dagar men vin, goda vänner, småutflykter, bokläsande, träning och att bara vara. Inte så dumt det heller!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar här så blir jag glad! ♥