måndag 4 februari 2013

Slutet på myset

Så blev det så till slut att min fina B slutade vara medryttare på gulliga Saffier... Jättetrist men ett tvång denna gång! Han mådde inte riktigt bra, förmodligen spatt och prognosen för bättring var inte säker. Det gjorde att han förmodligen hade lite ont i ryggen den där gången när B skulle rida honom utan sadel, eftersom sadeln gjort honom sned i ryggen. Ond rygg, bakskygg och en lätt B var ingen bra kombination... Jag har sett båda mina tjejer ramla av hästar men denna gången var den värsta! Hon FLÖG av, långt och landade med en dov smäll. Vi vet inte säkert men kanske svimmade hon av en kort stund, innan vi hann fram till henne. Efter detta blev hon såklart rädd, men hoppade upp igen även om vi inte riktigt "vann" kampen den dagen. Med detta i ryggsäcken och med Saffiers problem så valde vi, i samråd med ägarna, att avsluta vårt medryttarskap. Verkligen jättetrist!



Så, eftersom de varit så mysiga och Saffier är en trevlig häst så ville vi såklart tacka dem ordentligt. Vi har ju haft så mysigt de där dagarna i stallet, verligen!
 




Han njuter verkligen av att man pysslar med honom. B gjorde en jättefin fläta i manen, låååång man. Han står nästan och sover, gulleplutten!



 
Gulliga fina lilla Saffier!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar här så blir jag glad! ♥