måndag 16 april 2012

Härliga måndag

Sådär - måndag igen och en ny vecka med roligt innehåll!

Träningsvärken efter helgens träningspass moler så härligt i kroppen. Testade på ett nytt pass - Intervall Flex. Jättekul och jättejobbigt! Man fick en sån där skön tröttkänsla i kroppen efteråt som är helt obetalbar! Nu, efter massage och träning är ryggvärken borta och det är hur skönt som helst. Nu är det bara att planera in lite varierad träning så håller den sig kanske i schack ett tag... Håll tummarna för det!

Är spänd inför eftermiddagen då jag ska på föreläsning med Maria Lundqvist och Erik Mattson som heter "Det är väl inte mitt fel att du inte fattar!". Ska bli väldigt spännande!

Här kommer en liten sneakpeak på det som inhandlades förra veckan på härliga Unnerstad Gård. Ett enkelt och vackert hjärta som fick hänga på väggen i hallen. Har länge funderat på vad jag ska göra med den där väggsnutten. Det går en skjutdörr bakom så det går inte att hänga upp något tungt som kräver en plugg och lång skruv. Det här blev ju perfekt och det är dessutom lätt att byta mot något annat om andan skulle falla på (och det gör den ju, titt som tätt).




Ha en fin dag!

♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar här så blir jag glad! ♥